Haal het beste uit jezelf met Novisource

Bron van excellente mensen

De wereld is in transitie. Organisaties moeten mee veranderen. Either you’re in, or you’re out'. De specialisten van Novisource helpen organisaties om te gaan met de steeds veranderende wereld.

Specialisatie naar thema

Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in met name de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatie-kracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren.

Onze focus

Vanuit naar sector gespecialiseerde werkmaatschappijen bedient Novisource de markt. Novisource richt zich op de sectoren Banking & Investments en Insurance & Pensions. Door deze sterke focus is Novisource in staat continu kennis en ervaring binnen de betreffende sector op te bouwen. Het maakt dat Novisource steeds weet wat er speelt en op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen in deze sectoren.

Wij maken het verschil

Bij Novisource werken ondernemende mensen die ruime werkervaring hebben in de branche waarin zij gespecialiseerd zijn. Dat betekent dat zij de taal van uw business spreken, uw vraagstukken snel doorgronden en vindingrijke oplossingen kunnen aanreiken. Onze professionals hebben naast ruime branche-ervaring state-of-the-art kennis van ICT en business, en uitstekende vaardigheden om opdrachten binnen de gestelde termijn en met de beschikbare middelen te realiseren.

Deel van een groter geheel

Novisource is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Novisource N.V. In totaal werken er verspreid over alle werkmaatschappijen ruim 110 mensen.