Senior Software Engineer Sybase

Wij zijn op zoek naar software developers die ruime ervaring hebben met Sybase en SQL. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder!

Plaats: Amersfoort
Verwachte startdatum: Zsm
Verwachte einddatum: In overleg
Optie tot verlenging: Ja
Uur per week: 32-40
Deadline tot reageren: Zsm
Interesse: Stuur dan je CV in Word-format, motivatie en tariefindicatie

De organisatie

De opdrachtgever verzorgt de hypotheekprocessen voor meer dan 40 hypotheekverstrekkers in Nederland en Belgiƫ. Hiervoor werkt zij samen met banken, verzekeringsmaatschappijen, investeerders en tussenpersonen om gezamenlijk tot de beste dienstverlening te komen.

De functie

Als senior software engineer ben je verantwoordelijk voor de technische implementatie in de backoffice systemen van onze opdrachtgever. Het is een pre als je ook nog eens ervaring hebt met Uniface maar dit is geen must. Je gaat werken binnen klantimplementatie Team 2 waar complexe (interne) klantvraagstukken worden vertaald naar technische oplossingen. Tijdens sprints van 2 weken ga je deze implementeren. Het is zeer belangrijk dat je je het complexe hypothekenlandschap snel eigen kunt maken. Jij bent diegene die elke mogelijkheid overziet m.b.t. oplossingsrichtingen. Met jouw communicatieve skills weet je jouw inzichten om te zetten in slimme adviezen richting collega's. Je gaat samenwerken in een agileteam van Test Engineers, Software Engineers, Functioneel Beheerders en Application Consultants. 

De functie-eisen

  • Ervaring met Sybase ASE en/of Microsoft MSSQL Database Servers en een goede kennis van (Transact) SQL
  • Je bent goed thuis in scripting talen, bij voorkeur Powershell
  • Kennis van SQL, Sybase, C/C++, C#, ,Net, en Java
  • Kennis van Uniface is een enorme pre
  • Kennis van Hypotheekprocessen
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Stressbestendig